Onderzoeksresultaten laagdrempelig verbeeld

Klant: Voedingscentrum

 

De nieuwste onderzoeksresultaten • Door informatieve content visueel te maken, is deze voor iedereen te in één oogopslag te begrijpen • Een nieuwe illustratiestijl (in lijn met de bekende ‘schijf van vijf’) voor het Voedingscentrum

 

Minder Vlees

 

Meer plantaardig en minder dierlijk eten is belangrijk voor je gezondheid en het milieu 🌱⁠⁠
⁠⁠
Tegelijkertijd maakt het onderwerp (minder) vlees eten vaak veel los bij voor- en tegenstanders. ⁠Reden om eens te kijken naar de beweegredenen en barrières om hiermee aan de slag te gaan. Wat blijkt? Veel Nederlanders eten al bewust minder vlees, of zijn van plan hier binnenkort mee te starten. Milieu en dierenwelzijn zijn de belangrijkste redenen om vlees te laten staan.⁠

 
 

Eten in Coronatijd 2

 

Zijn er veranderingen in het eetgedrag van Nederlanders in coronatijd? 🍽

Ook tijdens de tweede golf van de coronacrisis zijn de meeste Nederlanders niet anders gaan eten dan normaal. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van het Voedingscentrum. Wel zijn er kleine veranderingen te zien.

 
 

Eten in Coronatijd 1

 

Zijn er veranderingen in het koop- en eetgedrag van Nederlanders in coronatijd? 🛒

Aan 1.030 Nederlanders vroeg het Voedingscentrum we wat er voor hen veranderd is. Zijn we anders boodschappen gaan doen, koken en eten?

 
Next
Next

Complexe processen op een toegankelijke manier gevisualiseerd -Koninklijke Visio